PATRICK-O

Patrick Ouwerkerk

Professioneel en fulltime bruidsfotograaf

Fulltime en professioneel bruidsfotograaf

Patrick OuwerkerkBruidsfotograaf – Mijn naam is Patrick Ouwerkerk en ik ben professioneel en fulltime bruidsfotograaf. Trouwfotografie is mijn passie, mijn droombaan. Het vastleggen van de mooiste dag uit jouw leven is wat ik doe en dat doe ik dan ook met bergen enthousiasme, jarenlange ervaring en inzet.

Fotografie stijl

Het verhaal van jouw bruiloft vastleggen: het is een enorme uitdaging, een grote verantwoordelijkheid en tegelijk het coolste wat er is. Mijn insteek is om zo te fotograferen dat je naderhand de complete bruiloft herbeleefd bij het bladeren door de foto’s. Daarnaast hecht ik er waarde aan om zoveel mogelijk kleur en contrast in beeld te brengen en houd ik de foto’s graag fris en rag scherp.

Meer dan alleen fotograferen

Naast het letterlijk fotograferen van jouw bruiloft doe ik veel meer. Zo denk ik graag mee met jouw planning/draaiboek als je dat op prijs stelt. Ik heb inmiddels zoveel bruiloften meegemaakt dat ik je precies kan vertellen hoe je bepaalde situaties zou kunnen invullen. Ieder bruidspaar ontvangt bij reservering mijn zogenaamde ‘weddingbible’. Een digitaal boekwerkje met daarin alle handige tips, hints en oplossingen voor het plannen van de perfecte bruiloft.

Waarom zou je mij moeten boeken?

Ik hou van stijlvolle trouwfoto’s met een creatieve draai qua belichting, pose of compositie. De hele dag probeer ik zo spontaan mogelijk vast te leggen en ik probeer mij zoveel mogelijk op de achtergrond te houden. Op deze manier blijven alle momenten zo puur mogelijk en leg ik echte momenten vast.

Daarnaast mag ik graag veel details fotograferen waar vaak zoveel aandacht aan is besteed bij het organiseren van een bruiloft, maar waar te weinig van wordt vastgelegd voor later. Anders dan veel andere bruidsfotografen loop ik niet weg van grijs en grauw weer of donkere binnenruimten. Ik ben zeer bedreven in het zogenaamde mobiel en draadloos flitsen, wat het mogelijk maakt om overal de perfecte belichting te creëren als dat nodig is. In een split second maak ik zo een originele, frisse en kleurvolle foto op elke locatie.

Kennismaken

Ik maak kennis met veel bruidsparen lang voordat ze gaan trouwen. Daarvoor kom ik overigens bij jou thuis als je in de buurt woont, of we spreken ergens halverwege af. Uiteraard geheel vrijblijvend. Ik vind het belangrijk dat we een goeie klik hebben zodat we elkaar al enigszins kennen op jullie trouwdag. En dat zorgt dan weer voor een fijn en ontspannen sfeertje wat de trouwfoto’s alleen maar ten goede komt.

Stuur mij een bericht

PORTFOLIO

Bekijk hier enkele recente bruiloften