Sol & Ton

Trouwen bij Hooge Vuursche

– Sol & Ton –

Trouwen bij Hooge Vuursche

Trouwen bij Hooge Vuursche in Baarn, de bruiloft van Sol en Ton. In alle rust kom ik aan in de prachtige bruidssuite waar Sol zich aan het voorbereiden is (Sol is een verkorting van een prachtige lange Spaanse naam). Dochterlief is samen met haar terwijl zoonlief bij Ton is. Want samen aankleden en nog een klein beetje keten is natuurlijk een must.

Bruiloft Hooge Vuursche

In alle rust is het dan tijd voor de first look, wat op het terras/balkon gepland is. Achter de prachtige openslaande deuren staat Ton al te wachten terwijl Sol de trap af komt en door de openslaande deuren Ton tegemoet komt. Een fijn intiem momentje zonder publiek, die ik dan ook vanaf een afstand vastleg. De dag kan beginnen!

Met zoveel gasten en zulk mooi weer vond een groot gedeelte uiteraard buiten plaats. Niet alleen de ceremonie maar ook de speeches, het taartmoment, de champagne, enkele speeches, de groepsfoto’s en de aanvullende receptie vinden allemaal plaats rondom het mooie terras. Ondertussen is ook de schilder klaar, die een tof schilderij heeft gemaakt met elementen van de bruiloft. Aanrader overigens!

Ceremonie

Na de fotoshoot die we in de tuinen van de Hooge Vuursche hebben gedaan, was het tijd voor de ceremonie. Die vond plaats in de befaamde trouwzaal, waar inmiddels alle gasten al waren verzameld. De trouwceremonie werd voornamelijk ingevuld door de beste vriend van Ton, genaamd Patrick. Leuk detail aan deze meneer, hij draagt altijd 2 verschillende schoenen aan zijn voeten! Als je goed kijkt, zie je dat op een van de groepsfoto’s. Gespreksonderwerp van de dag 🙂

Receptie – Feest

Na de officiële momenten was het dan tijd voor de taart en daarna gezellig borrelen op het balkon. De nodige drankjes gingen er inmiddels vlot doorheen daar het weertje behoorlijk zomers te noemen was. Heerlijk. Nog even wat groepsfoto’s tussendoor en vervolgens lekker aan tafel. Geen feest op het programma maar lekker lang tafelen wat startte met een aantal speeches van intimi natuurlijk. Al met al een superfijne dag op een lekker laag tempo. Ideaal.

Bekijk hier een klein deel van de trouwfoto’s van Sol & Ton – Trouwen bij Hooge Vuursche :

Trouwen bij Hooge Vuursche
Trouwen bij Hooge Vuursche
Trouwen bij Hooge Vuursche
Trouwzaal Hooge Vuursche
Trouwen bij Hooge Vuursche
bruiloft tips
Bruiloft Hooge Vuursche
Trouwen bij Hooge Vuursche
Bruidstaart Baarn
Bruidstaart Baarn
Trouwfeest Hooge Vuursche
Foto's Hooge Vuursche
Trouwfoto's Hooge Vuursche
Trouwfoto's Hooge Vuursche
Trouwfoto's Hooge Vuursche

PORTFOLIO

Bekijk ook deze bruiloften