Bruidsfotograaf in Amsterdam. Deze bruiloft, of eigenlijk Elopement, is uiteraard uit de pre-corona tijd, maar verdient echt wel een plekje in mijn portfolio. We starten in Amsterdam in het hotel van deze Amerikaanse bruid, Chrissy, die al druk bezig is met de voorbereidingen, terwijl haar familie gezelschap houdt. Ondertussen wacht Wouter haar op voor de entree, samen met zijn ouders en overige familieleden. Het weertje vandaag is echt Nederlands. Het miezert, het waait hard en het is waterkoud. Maar dat drukt de pret natuurlijk niet, want het feestje vandaag gaat gewoon door.

Fotoshoot

We starten de fotoshoot van deze bruiloft bij het favoriete cafe van dit happy couple,¬† Cafe Langereis, tegenover de Stopera. Hoe anders kun je de middag aftrappen met een lekker biertje en even bijkomen van de wandeling in de regen ūüôā We maken daarna een wandeling naar de Hermitage waar we zelfs nog even binnen konden poseren tussen het werk van enkele grootmeesters. Heel tof!

Een verrassing qua blijkt de binnentuin van het Pulitzer hotel te zijn. Net wanneer we aankomen is er een mega kerstboom neergezet en volgehangen met versieringen. Aangezien deze bruiloft vlak voor de kerst plaatsvindt, was de boom die bomvol zat met mooie kerstballen, natuurlijk een musthave qua achtergrond voor enkele foto’s tijdens de fotoshoot. Zo ook de openingsfoto bovenaan deze pagina.

Trouwen in Amsterdam

Vanwege de lastminute insteek van deze bruiloft is er vandaag niet gekozen voor een kasteel of landgoed voor de ceremonie. Chrissy en Wouter besloten namelijk de ceremonie klein en kort te houden en deden dat bij Stadsloket Amsterdam Zuid. Eigenlijk heel erg grappig. Met max 10 mensen verzamelden we ons in een van de kamertjes waar de ambtenaar de ceremonie voltrok. Normaliter is het trouwen op een stadsloket vrij kort en is er hooguit 10 minuten tijd voordat de volgende al aan de beurt is. Maar vandaag is er gelukkig meer tijd en dus maakte de amtenaar er alsnog iets gezelligs van en kon er zelfs tijd genomen worden voor persoonlijk geloften. Leuk detail is het facetime gesprek dat tijdens de ceremonie per telefoon werd gehouden zodat men zelfs vanuit de VS de ceremonie kon bijwonen.

Diner na het trouwen

Omdat we de dag ’s middags zijn begonnen, is het na de ceremonie tijd direct voor het diner. En dat bruidsdiner vond plaats bij het fraaie Cafe Panache in Amsterdam West. Inmiddels is de kleine groep wat gegroeid en vullen we de lange tafel achterin het restaurant, waar de speeches vervolgens om de oren vlogen.

Borrelen tot in de late uurtjes

Last but not least het feestje, of eigenlijk de borrel in de naastgelegen kroeg. Die inmiddels op dit late tijdstip helemaal tot de nok toe gevuld is met oud-klasgenoten, vrienden en familie. Een heerlijke afsluiter van de dag.

Bekijk hieronder een sneak preview van deze bruidsfotografie in Amsterdam:

Bruidsfotografie in Amsterdam

Bruidsfotografie in Amsterdam

Bruidsfotografie in Amsterdam

Bruidsfotografie in Amsterdam

Bruidsfotografie in Amsterdam

Bruidsfotografie in Amsterdam

Bruidsfotografie in Amsterdam

Bruidsfotografie in Amsterdam

Bruidsfotografie in Amsterdam

Cafe Panache Amsterdam

Cafe Panache Amsterdam

Cafe Panache Amsterdam

PORTFOLIO

Bekijk ook deze bruiloften