Trouwfotograaf in Nijkerk. Vandaag de mooie bruiloft van Gertjan en Macy in Nijkerk en bij Salentein. We starten de dag bij het ouderlijk huis van de bruidegom, waar hij zijn voorbereidingen heeft en rijden daarna door naar de bruid, in hartje Utrecht. Daar komt even later ook Gertjan naartoe en met de hele groep aanwezigen rijden we richting Salentein in Nijkerk.

Fotoshoot

Buiten is het prima weer voor de fotoshoot, op het landgoed van Salentein. Een zéér geslaagde trouwshoot kunnen neerzetten en daarna, vlak voor de ceremonie, hebben Gertjan en Macy even een kort momentje voor elkaar, om de zgn. wedding vows uit te spreken. Leuk detail is dat ze dit kort voor de ceremonie deden, afgezonderd van iedereen. Alleen ik als fotograaf was erbij en dat is iets heel speciaals. Stilletjes probeer je dan toch zoveel mogelijk vast te leggen, zonder teveel afleiding, zodat ze het idee hebben dat ze ook echt even alleen zijn. En wat een tranentrekkers 🙂 Zelfs vanachter mijn camera moet ik moeite doen om niet ook mee te gaan in de emoties. Heerlijk vak dit 🙂

Trouwen bij Salentein in Nijkerk

Dan het moment waar het feitelijk om draait, de ceremonie. Die is buiten op een veldje in de tuinen. Lekker beschut door hoge bomen en veel groen eromheen. De ceremonie wordt geleid door een goedlachse BABS en ze heeft dan ook snel het publiek in de juiste mindset. Het sfeertje zit er dik in, en wat opviel, vanaf dit punt verdwijnen de glimlachen eigenlijk niet meer. Tot de laatste uurtjes blijft iedereen maar hangen in een heerlijk vrolijke goedlachse sfeer.

Lang dineren bij Salentein

Na de trouwceremonie is het tijd voor de receptie buiten op het terras. De trouwtaart mocht niet ontbreken en de nodige drankjes en de gezelligheid evenmin. We maken tussendoor nog wat groepsfoto’s en daarna is het al gauw tijd voor het diner. Een ook daar is het gieren en brullen. De speeches mochten uiteraard niet ontbreken en die waren dan ook steengoed. We eindigen de avond, na vele speeches, met een leuke quiz en kijken terug op een zeer geslaagde bruiloft, zelfs met een staartje van nog enkele Corona restricties.

Bekijk hier een korte sfeerimpressie van deze bruiloft bij Salentein in Nijkerk.

Trouwfotograaf in Nijkerk

Trouwfotograaf in Nijkerk

Trouwfotograaf in Nijkerk

Trouwfotograaf in Nijkerk

Trouwfotograaf in Nijkerk

Trouwfotograaf in Nijkerk

Trouwen bij Salentein

Trouwen bij Salentein

Trouwen bij Salentein

Trouwen bij Salentein

Trouwen bij Salentein

PORTFOLIO

Bekijk ook deze bruiloften