– Trouwen op Schokland –

Diane & Han

Trouwen op Schokland

– Diane & Han –

Trouwen op Schokland

Trouwen op Schokland, de bruiloft van Diane & Han. All the way from the outbacks Australia, kwamen Diane en Han terug naar Nederland. Even trouwen op Schokland en weer terug :). Enkele trefwoorden van deze bruiloft zijn: Pontiac Trans Am trouwauto, Cowboylaarzen, Cowboyhoed, Australië, layed-back, Schokland, Dronten en Kampen.

Voorbereidingen op de trouwdag

Beiden startten ze hun dag bij familie in Dronten. Allebei op een boerenerf en dat beeld hoort absoluut bij deze dag. De insteek vandaag is dan ook geen Black Tie, maar neigt meer naar the Outback/Polder. De onmiskenbare hoed van Han is daar een mooi voorbeeld van, evenals de ’trouwschoenen’ of eigenlijk cowboy laarzen, en de jurk in de avond van Diane. De trouwauto is eveneens perfect uitgekozen naar thema. Een heuse Pontiac Trans Am, en wel de ludieke Bandit Edition, komt de oprit opgereden en al gauw mocht Han de autosleutels overnemen van deze niet-alledaagse trouwauto.

Fotoshoot in Elburg

Nadat Han zijn Diane heeft opgehaald bij het ouderlijk huis, gaan we op pad voor de fotoshoot in Elburg. Uiteraard maken we wat foto’s onder de kenmerkende poort in Elburg en rondom het authentieke dorp, waarna we vertrekken richting Dronten voor het burgerlijk huwelijk.

Trouwen in het stadhuis van Dronten

Voor het officiële gedeelte zijn we in het stadhuis van Dronten. Hoewel alle ogen gericht zijn op het kerkelijk huwelijk dat hierna zal plaatsvinden in de mooie Enserkerk op het monumentale Schokland. De ceremonie hier in het stadhuis van Dronten was dan ook kort en bondig.

Bruiloft bij Museum Schokland

Na de ceremonie in Dronten rijden we eerst terug naar het ouderlijk huis waar de lunch klaar staat. Ook hebben we hier tijd voor nog wat foto’s van het bruidspaar. Als leuke bijkomstigheid kwam daar ineens de spick & span gewassen trekker van het land gereden. Uiteraard voor de lol hebben we hier ook nog wat foto’s rondom gemaakt voordat het tijd was om naar Schokland te rijden.

Op Schokland was de ontvangst erg groots. Ruim 100 gasten (misschien wel meer) stonden het bruidspaar op te wachten, waarna het kerkelijk huwelijk kon beginnen. Onder begeleiding van zang en gitaar door een singer/songwriter kwamen zowel Diane als Han binnen en ging de ceremonie van start. De dame die de ceremonie leidde maakte er een mooi geheel van door veel details met een vleugje humor te brengen.

Receptie

Na de trouwceremonie was het uiteraard tijd voor een grote groepsfoto en kon de receptie in het volle zonnetje beginnen. De compleet in stijl gemaakte bruidstaart mocht aangesneden worden nadat de speech van zuslief de receptie officieel aftrapte. Leuk ook om te zien hoe nauw iedereen elkaar kent, wat opviel tijdens de felicitaties en de groepsfoto’s die daarop volgden.

Diner en trouwfeest

Voor het diner en trouwfeest vertrokken we naar De Leuke Hanzestad in Kampen. De locatie was leuk aangekleed. Zo was er een photobooth in Aussie-stijl (zelf geknutseld, heel tof gedaan) , en stonden op alle tafels foto’s van het bruidspaar met wat leuke spreuken. Tijdens het diner kon de familie het niet laten om ook even wat te laten horen, middels speeches en een zelfgemaakte film, waarna het feest kon beginnen. De dresscode was feestelijk met een Aussie hoed en dat zag je dan ook overal terug. Leuk detail. Last but not least mocht de openingsdans natuurlijk niet ontbreken. En wat voor één! Met een flinke sprong over zijn kersverse bruid was het startschot voor een tof trouwfeest wel duidelijk.

Bekijk hier een klein deel van de trouwfoto’s op Schokland, van Diane en Han :

Trouwen op Schokland

Trouwauto Pontiac Trans Am

Trouwfoto's Dronten

Trouwfoto's Elburg

Trouwfoto's Elburg

Trouwfoto's Elburg

Trouwauto Pontiac Trans Am

Trouwfoto's Dronten

Trouwfotograaf Dronten

Trouwauto Pontiac Trans Am

Trouwen op Schokland

Trouwen op Schokland

Trouwfoto's Schokland

Trouwfoto's Schokland

Trouwfoto's Schokland

Trouwfoto's Schokland

Trouwen op Schokland

Trouwfoto's Schokland

Trouwen op Schokland

Trouwfoto's Schokland

Trouwen op Schokland

Trouwen op Schokland

PORTFOLIO

Bekijk ook deze bruiloften