Shira & Ofer

Joodse bruiloft in Amsterdam

– Shira & Ofer –

Joodse Bruiloft in Amsterdam

Joodse Bruiloft in Amsterdam, de bruiloft van Shira en Ofer. In hartje Amsterdam, bij Level Eleven naast het Centraal Station, is het dan zover. Centraler in Amsterdam kun je je gewoon niet voorstellen. En zeker niet met dit uitzicht op maar liefst 11 verdiepingen hoog. En nog stralend weer ook. Wat wil je nog meer?…

Fotoshoot in Keukenhof

Met goede herinneringen aan een bezoekje aan het Keukenhof, enkele jaren geleden, had het bruidspaar bedacht om daar een deel van de fotoshoot te doen. Na de voorbereidingen in het hotel stapten we zo doende in de auto op weg naar Keukenhof. Ondanks de enorme drukte en de hitte was het toch wel erg gaaf om de fotoshoot in Keukenhof te doen. Hollandser is bijna onmogelijk 🙂 Soms een privé momentje en soms gewoon vol in de drukte fotograferen gaf een leuke afwisseling.

Fotoshoot in Amsterdam

En als je dan toch al zo centraal in Amsterdam gaat trouwen, dan plan je natuurlijk ook tijd in om wat foto’s te maken in Amsterdam. Op de meest populaire en herkenbare, toeristische plekjes (dat was de expliciete wens) hebben we dan ook gezellig de tijd kunnen nemen om een stukje fotoshoot te doen. De Magere Brug, Begijnhof, de Keiersgracht, de hele stad zijn we in alle rust doorgekruist in een TukTuk en we hebben daarbij tevens ontzettend gelachen. Shira en Ofer zijn zo’n beetje de meest relaxte mensen die je kunt treffen. Een hele toffe en ontspannen manier om de grote dag te starten in ieder geval 🙂

Bruiloft Level Eleven

Tijd om te gaan trouwen! Nadat we de fotoshoot hadden afgerond en bij Level Eleven aankwamen, arriveerden tegelijk ook alle gasten en de Rabbi. Na een relaxte intro en een korte receptie kon de joodse ceremonie beginnen. Het tafereel kent een aantal tradities/gebruiken en die werden dan ook netjes 1 voor 1 nageleefd. Van de hapjes tot aan de trouwring werd alles gecheckt en beoordeeld door de Rabbi en zijn ‘assistent’. Tijdens de ceremonie werden er versen voorgelezen en werd er gezongen. De bekende slok van de koosjere wijn mocht natuurlijk niet ontbreken en evenmin het breken van het glas door er met de voet op te stampen. Mazzeltov!

Receptie – Feest

Na de officiële momenten was het dan tijd voor de bruidegom om zijn bruid te ontvangen en dat gebeurde in de feestzaal. De sluier mocht officieel omhoog en een zoen kon natuurlijk niet uitblijven. Tijd voor een feestje! Uiteraard was er een mooi, koosjer, trouwtaart om aan te snijden en stond er een fantastisch buffet klaar om te verorberen.

Na het diner namen we 5 minuten de tijd om op het dak van het gebouw nog een laatste foto te maken bij de mooie zonsondergang. En vervolgens binnen werd het bruidspaar uiteraard nog even op de stoelen geheven om zo het feest officieel te openen.

Bekijk hier een klein deel van de trouwfoto’s van Shira & Ofer – Joodse Bruiloft in Amsterdam :

Joodse Bruiloft in Amsterdam
Joodse Bruiloft in Amsterdam
Trouwringen trouwschoenen
Keukenhof Photoshoot
Keukenhof Photoshoot
Keukenhof Photoshoot
Keukenhof Photoshoot
Keukenhof Photoshoot
Amsterdam Wedding Photoshoot
Jewish Wedding Photographer
Jewish Wedding Photographer
Jewish Wedding Photographer
Jewish Wedding Photographer
Joodse Bruiloft in Amsterdam
Bruiloft Level Eleven
Bruiloft Level Eleven
Bruiloft Level Eleven
Bruiloft Level Eleven

PORTFOLIO

Bekijk ook deze bruiloften