Trouwfotograaf in Naarden. Vandaag de mooie bruiloft van Marie en Leonard in Naarden en bij De Mof in Leusden. We starten de dag bij het huis van het bruidspaar zelf, waar de bruid haar laatste voorbereidingen heeft en rijden na ’the first look’ meteen richting de hei bij Leusden. Hier starten we de fotoshoot van het bruidspaar, in het hart van de Veluwe, met een fel zonnetje en bijna tropische temperaturen.

Fotoshoot

Ondanks het onvergeeflijk harde zonlicht en natte oksels hebben we tóch een geslaagde bruiloft fotoshoot kunnen neerzetten. We hebben zowel de felle zon getrotseerd als verkoeling en schaduw dieper in het bos. En net wanneer je denkt dat het niet mooier kan, blijkt een passerende wandelaar een trouwambtenaar te zijn. Hoe leuk is dat 🙂 Uiteraard hadden Marie en Leonard al een leuke trouwambtenaar, of liever BABS, geregeld. Niemand minder dan de enthousiaste en spontane Mariëlle Pluymen van www.Marryelle.nl

Trouwen op de hei

Dan het moment waar het feitelijk om draait, het trouwen midden op de hei. Gelukkig onder een paar prachtige, oude bomen want op deze mooie dag in juli was het tropisch warm. Lekker koel onder de hoge bomen en veel natuur eromheen, precies wat het bruidspaar voor ogen had. En de rit naar dit mooie plekje was ook origineel! Met een klein treintje reden alle bruiloftsgasten naar de ceremonie. Alle gasten kregen maanden geleden samen met de trouwkaart heuse treintickets erbij. Knipje erin en de gasten konden 1-voor-1 instappen. Leuk detail. De ceremonie wordt geleid door de goedlachse BABS en ze heeft dan ook snel het publiek in de juiste mindset. Het sfeertje zit er dik in.

Receptie bij De Mof in Leusden

Na de trouwceremonie is het tijd voor de receptie bij De Mof in Leusden. Heerlijk buiten op het terras en onder de grote tent. De trouwtaart mocht natuurlijk niet ontbreken en de nodige drankjes en de gezelligheid evenmin. We maken tussendoor nog wat groepsfoto’s en daarna is het al gauw tijd voor het diner. Een ook daar is het gieren en brullen. De speeches mochten uiteraard niet ontbreken en die waren dan ook steengoed. Leuk detail: bij De Mof werd het diner geregeld middels allerlei foodtrucks. Van BBQ-gerechten, tot Indische noedels. En van Franse kaasjes tot een heuse snackmuur a la Febo. Na het diner volgt het trouwfeest en daar gingen de voeten behoorlijk van de vloer aangezien vele gasten elkaar ook op dansles zijn tegengekomen. Goed recept voor een mooie afsluiter van deze mooie trouwdag.

Bekijk hier een korte sfeerimpressie van deze bruiloft op de hei bij Leusden.

Trouwfotograaf in Naarden

Trouwfotograaf in Naarden

Trouwfotograaf in Naarden

Trouwfotograaf in Naarden

Trouwfotograaf in Naarden

Trouwfotograaf in Naarden

Trouwfotograaf in Naarden

Trouwfotograaf in Naarden

PORTFOLIO

Bekijk ook deze bruiloften