Trouwen in Pompgebouw de Esch – Rotterdam

–Manon & Tjeerd–

Trouwen in Pompgebouw De Esch in Rotterdam, en dan lekker dineren bij het Zalmhuis. Dat klonk mij als muziek in de oren toen Manon & Tjeerd mij boekten als hun trouwfotograaf.

Ik startte de dag in Wassenaar alwaar Manon bezig is met haar voorbereidingen, samen met vriendinnen en familie. Er is vandaag ruim gepland en dat betekent veel ruimte voor toffe foto’s en een relaxed sfeertje. Ideaal.

Precies op tijd komt daar dan Tjeerd aanrijden in een superstrakke Porsche 911. Boys will be boys, dus ook ik verdraai mijn nek bij het horen van de boxermotor 🙂 Na een mooie eerste ontmoeting van het bruidspaar vertrekken we voor een korte fotoshoot in de buurt. Kort daarna vertrekken we alweer richting Pompgebouw De Esch (website) waar de trouwceremonie plaatsvindt. Nadat het bruidspaar opgewacht wordt door een bijzonder groot aantal daggasten, gaat het dan echt gebeuren. Helemaal volgens traditie werd Manon door haar vader weggegeven, waarna we door de trouwambtenaar worden getrakteerd op een goed verhaal.

Na het ja-woord toosten we natuurlijk met champagne en is er tijd voor de felicitaties. Na wat heerlijke verkoeling (want het is heerlijk warm buiten) is het dan tijd voor een leuke boottocht. Per watertaxi vertrekt het gezelschap naar het sfeervolle Zalmhuis voor een heerlijk diner. Uiteraard kunnen de speeches niet missen waarna ook de trouwtaart eraan moet geloven 🙂 Echt die taart was om je vingers bij af te likken.

Tijd voor een feestje ! We vertrekken weer met watertaxi’s naar Pompgebouw de Esch waar de DJ staat te trappelen om het feestje te starten. En wat voor een feestje! Na de openingsdans blijven gelukkig de meeste gasten op de dansvloer hangen en barst het trouwfeest los. Zo zien we graag een feestje !

Bekijk hieronder enkele foto’s uit de trouwreportage.

Pompgebouw De Esch
Bruidsfotograaf Rotterdam
Trouwen Pompgebouw De Esch
Trouwen Rotterdam

PORTFOLIO

Bekijk ook deze bruiloften