– Huwelijksfotograaf in Amsterdam –

Julia & Michael

Huwelijksfotograaf in Amsterdam

– Julia & Michael –

Huwelijksfotograaf in Amsterdam

Huwelijksfotograaf in Amsterdam, de bruiloft van Julia en Michael. In hartje Amsterdam met de Wibautstraat als speciaal plekje. Het Volkshotel (aan de Wibautstraat) is de spil van de dag, want daar is zowel de ceremonie als de receptie, het diner en het feest. En niemand minder dan Nicolette Last is de heerlijk spontane ceremoniespreker die het huwelijk officieel mocht sluiten.

Amsterdam

Michael en zijn kompanen kleden zich thuis aan, op nog geen minuut lopen van het Volkshotel. De bromance bloeit weldadig (inside joke) terwijl Julia in het Volkshotel haar voorbereidingen doet, samen met beste vriendinnen en moeders. Julia krijgt hierbij nog een kort voorafje op de speeches met bijpassende presentjes, als starter van deze mooie dag. Voor de mannen is het vervolgens 1 minuut lopen van huis naar het Volkshotel waar de first look pal voor de deur plaats vond. Tijd voor de fotoshoot!

Fotoshoot in Amsterdam

Hardcore Amsterdammers dat ze zijn, struinen we de mooiere plekjes van de stad af. Ook de 1-jarige zoon van het bruidspaar gaat mee op de fiets op zoek naar Authentiek Amsterdam als achtergrond voor de fotoshoot. Met wat heerlijke zonnestralen tussendoor en lekkere Nederlandse wolken doen we wat locaties aan zoals de Magere Brug, de Groenburgwal en het metrostation aan de Wibautstraat waar we één van de vetste foto’s van het seizoen maken (zie foto bovenaan).

Trouwen in het Volkhotel

Bij Klein Canvas op de zevende verdieping van het Volkhotel zijn inmiddels de gasten gearriveerd. Julia en Michael met zoonlief komen niet veel later aan en de trouwceremonie kan van start gaan. Terwijl Nicolette Last de ceremonie aanvoert, komen ook enkele intimi als sprekers aan bod. En alsof de dag nog niet speciaal genoeg is, bedenkt zoonlief van 1 jaar oud pal voor de neus van zijn ouders en de bomvolle zaal, om zijn allereerste stapjes te zetten. Perfect timing…

Receptie en diner

En dan het moment van relaxing. Felicitaties, speeches, drankjes en sfeer. En dat op het dakterras met een lekker zonnetje! Binnen werd de boel ondertussen omgebouwd tot diner setting waar de puntjes behoorlijk op “i” werden gezet. En dat brengt me bij een ge-ni-aal ideetje afkomstig van de bruid. Ze had voor elke gast een persoonlijk naamkaartje gemaakt. Niet zomaar een kaartje met jouw naam zodat je weet waar je zit…nee, beter nog: Er stond op de achterkant wie er links en rechts naast jou zaten, en wat die personen in het dagelijks leven doen. Voeding voor gesprek! Leuk detail.

Trouwfeest

Na een korte onderbreking voor een fotootje tijdens de sunset over Amsterdam vanaf het dakterras was het tijd voor het trouwfeest.
“Een feest start je niet met een kopje koffie”. Die spreuk hebben Julia en Michael letterlijk genomen en doorgevoerd in de planning voor het trouwfeest. Aldaar stonden geen kopjes koffie te wachten op de feestgasten maar tequila. En zout. En citroen. En bijbehorende zuren gezichten na het nuttigen, want een shot tequila was verplicht bij binnenkomst. Feest sfeer gegarandeerd!

Bekijk hier een klein deel van de trouwreportage van deze bruiloft in Amsterdam:

Huwelijksfotograaf in Amsterdam

Huwelijksfotograaf in Amsterdam

Huwelijksfotograaf in Amsterdam

Huwelijksfotograaf in Amsterdam

Huwelijksfotograaf in Amsterdam

Nicolette Last

Huwelijksfotograaf in Amsterdam

Trouwen in het Volkshotel

Trouwen in het Volkshotel

Trouwen in het Volkshotel

Trouwen in het Volkshotel

Huwelijksfotograaf in Amsterdam

PORTFOLIO

Bekijk ook deze bruiloften