Kelly & Ruben

Bruidsfotograaf in Almere

– Kelly & Ruben –

Bruidsfotograaf in Almere

Bruidsfotograaf in Almere, de bruiloft van Kelly en Ruben. Net wanneer je denkt dat je alle soorten trouwlocaties wel hebt gezien, komt de aanvraag van Kelly en Ruben binnen. Ze trouwen in een kasteel. Kastelen waar je kunt trouwen ken ik praktisch allemaal wel. Maar toen ze zeiden dat het een onafgebouwd en verlaten kasteel in Almere is, werd mijn nieuwsgierigheid natuurlijk wel wat groter…

Fotoshoot in Almere

Wanneer ik arriveer, staat Ruben buiten te wachten bij de gasten. Ze wonen tijdelijk op het terrein van het bekende kasteel van Almere. Dat werd dus nooit afgemaakt en dus ligt het er nu verlaten en ruig bij. In principe een hele toffe setting voor een fotoshoot dus 🙂 Kelly komt naar buiten en de brede glimlach van Ruben is van mijlenver af te lezen van zijn gezicht. De dag kan beginnen!

Omringd door natuur kunnen we vanaf het huis te voet de bossen in. Stiekem is de natuur hier prachtig, hoewel het allemaal redelijk strak en praktisch is aangelegd destijds. Uiteraard gaan de 2 kinderen ook mee en zo maken we naast romantische trouwfoto’s ook een korte familiesessie. We eindigen in het kasteel. Met alle toffe doorkijkjes, de ruwe industriële look en het zomerse weer is dit een perfecte locatie voor een gave fotoshoot. En dat lukte dan ook prima 🙂

Ceremonie

Direct na de fotoshoot was het tijd om te gaan trouwen. Boven de ingang zwaaien Kelly en Ruben vanuit het kasteel de gasten toe, waarna we richting de ’trouwzaal’ lopen. Oftewel een hoekje in het verlaten kasteel dat door vrienden kort daarvoor is ingericht als trouwzaal. Het idee en de afwerking zijn een dikke 10 waard!

De ceremonie wordt gedaan door familie en dat maakte het persoonlijk en gezellig. Er zijn ondertussen genoeg gasten om de ruimte te vullen en iedereen wordt wordt getrakteerd op een diashow met mooie herinneringen.

Receptie – Feest

Na de trouwceremonie kon de borrel in de zon beginnen, want dat zomerse weer zette aardig door. Compleet ingericht voor de bruiloft was het heerlijk vertoeven in de tuin. Voorzien van een complete bar en een ingehuurde BBQ expert, was dit het perfecte plaatje. En dus ook maar de drone de lucht in gelaten en wat foto’s van bovenaf genomen. Leuk detail: de gasten mochten blijven overnachten en dus nam menig familielid de caravan of camper mee, en kampeerde in de achtertuin. Super gezellig en praktisch.

Bekijk hier een klein deel van de trouwfoto’s van Kelly & Ruben – Bruidsfotograaf in Almere :

Bruidsfotograaf in Almere
Bruidsfotograaf in Almere
Bruidsfotograaf in Almere
Bruidsfotograaf in Almere
Bruidsfotograaf in Almere
Bruidsfotograaf in Almere
Bruidsfotograaf in Almere
Bruidsfotograaf in Almere
strand en slippers
Drone trouwfoto
Drone trouwfoto
Bruidsfotograaf in Almere
Groepsfotos in Almere

PORTFOLIO

Bekijk ook deze bruiloften