Dana & Victor

Trouwfotograaf Aalsmeer

– Dana & Victor –

Trouwfotograaf Aalsmeer

Trouwfotograaf Aalsmeer, de bruiloft van Dana en Victor. Aangekleed door haar beste vriendin en tevens ceremoniemeester, is het tijd om de bruidegom op te zoeken die klaar staat in de tuin, samen met familie. Hoewel Aalsmeer lekker aan het water ligt en veel mooie buitenplaatsen heeft, kiest het bruidspaar er toch voor om binnen de fotoshoot te doen. In de watertoren van Aalsmeer om precies te zijn. 

Fotoshoot in Watertoren

Eenmaal aangekomen kunnen we tussen wat regendruppels door de watertoren in. Hoewel het er donker, vochtig en warm is, hebben we erg veel lol terwijl we van de ene mooie plek naar de andere klimmen. Zelfs bovenin de watertoren op de donkerste plek is er nog best een toffe foto te maken met behoud van het rauwe en weinige licht. Met dank aan zoonlief van het bruidspaar, voor het minutenlang vasthouden van mijn flitsstatieven 🙂 Buiten klimmen we nog even op de dijk naast een mooie boom voor de laatste foto tijdens de fotoshoot, waarna we de groepsfoto’s doen.

Trouwen bij Joseph Aan de Poel

Trouwen bij Joseph aan de Poel is een hele prima keuze geweest. Tussen de deinende bootjes, het kabbelende water en een prachtige zonsondergang. Ideale plek om te trouwen. Nadat de bruid wordt weggegeven door haar broer, doet de dochter van het bruidspaar het woord. Ze is de trouwambtenaar voor vandaag, hoe cool is dat. Met de nodige tranen en gelach schieten we door een mooi gehouden ceremoniespeech waarna het tijd is voor de ringen, champagne en een stropdas-vrije avond.

Receptie – Feest

De beste vriendin als ceremoniemeester, dochterlief als trouwambtenaar, de beste vriend die als kikker speecht en een bruid die zich ontpopt als zangeres voor haar Victor. Superleuke details die deze bruiloft erg origineel en persoonlijk maakten. Na de openingsdans schieten we nog snel een foto bij zonsondergang waarna het feest toch echt kon beginnen.

Bekijk hier een klein deel van de trouwfoto’s in Aalsmeer van Dana en Victor :
Trouwfotograaf Aalsmeer
Trouwfotograaf Aalsmeer
Trouwfotograaf Aalsmeer
Trouwfotograaf Aalsmeer
Trouwfotograaf Aalsmeer
Trouwen-bij-Joseph-Aan-De-Poel
Trouwfotograaf AalsmeerJoseph Aan de PoelBruiloft Joseph Aan De Poel
Bruiloft Joseph Aan De Poel
Trouwen in Aalsmeer
Trouwen in Aalsmeer

Tags: Trouwfotograaf Aalsmeer, Fotograaf Aalsmeer, Bruiloft in Aalsmeer, Trouwen in Aalsmeer, Trouwen bij Joseph Aan De Poel, Fotoshoot Watertoren, Bruiloft Joseph aan de Poel, trouwen in de haven, bruidsreportage Aalsmeer.

PORTFOLIO

Bekijk ook deze bruiloften